For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
45 alumnes d'ESO i Batxillerat afronten reptes matemàtics a la UPC
Contacte
 
CA ES

45 alumnes d'ESO i Batxillerat afronten reptes matemàtics a la UPC

45 alumnes d'ESO i Batxillerat afronten reptes matemàtics a la UPC

45 alumnes de Secundària i Batxillerat es van presentar ahir a la XX Edició de les Proves Cangur, impulsades per la societat internacional Le Kangourou sans Frontières i organitzades a Catalunya per la Societat Catalana de Matemàtiques. Aquestes proves, que es van realitzar al Campus Baix Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya, tenen com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto