For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Prenem consciència de l’esport adaptat
Contacte
 
CA ES

Prenem consciència de l’esport adaptat

Les alumnes de 6è de Primària han practicat diferents esports en equips i cadascun d’ells amb una complicitat diferent pensada amb el tipus de gent al qui va dirigit. 

Un grup ha jugat a bàsquet amb cadires de rodes, un altre ha simulat una mobilitat reduïda per poder jugar a vòlei assegudes a terra. El tercer grup ha realitzat un circuit de relleus dirigit a persones amb una discapacitat intel·lectual. 

Totes les alumnes de 6è han acabat l’activitat molt conscients que avui en dia, qui pateix una discapacitat física o intel·lectual, també pot realitzar l’esport que li agrada. 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto