For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Family Enrichment: inscripcions obertes
Contacte
 
CA ES

Family Enrichment: inscripcions obertes

Des de les AMPA de Pineda i de Xaloc s’han organitzat els cursos de Family enrichment per a cadascuna de les etapes evolutives en les quals es troben els fills i per al matrimoni, base de la família.

Aquests programes es duen a terme utilitzant el mètode del cas, que consisteix a analitzar una situació real i trobar les possibles solucions. 

Són cursos elaborats i impartits per l’Associació FERT, una associació amb més de 40 anys d'experiència que promou els valors de la família.

Cada programa està compost per 6 sessions que tenen lloc els dies 1, 8, 15 de febrer, 7, 14 i 21 de març, de 17h a 19.30h, excepte el curs de “Remant junts” que finalitza el 14 de març. 

Si vols més informació sobre els cursos, la pots trobar AQUÍ

Per inscriure’t, ho pots fer des d’AQUÍ

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto