La visita dels patges reials i el festival de nadales de Primària marquen l’inici d’aquestes festes a la nostra escola. 

" /> La visita dels patges reials i el festival de nadales de Primària marquen l’inici d’aquestes festes a la nostra escola. 

" />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Comença el Nadal a Pineda!
Contacte
 
CA ES

Comença el Nadal a Pineda!

Comença el Nadal a Pineda!

Divendres va ser un dia especial a Pineda. Les veus de les alumnes de 1r fins a 6è de Primària van ser les protagonistes d’un festival de Nadal ple de cançons, instruments i un fil musical molt joiós per endinsar-nos a la celebració de Nadal. 

Cada curs va presentar davant les seves famílies un conjunt de nadales preparades amb molta il·lusió i esforç. 

L’emoció no va acabar amb el festival. Les famílies van poder entregar la seva carta als reis als patges reials. L’espera, acompanyada d’una bona xocolata amb fartons, va valer la pena: ja estem preparats per aquest gran esdeveniment de Nadal. 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto