For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Benvinguts al curs 2019-2020!
Contacte
 
CA ES

Benvinguts al curs 2019-2020!

Benvinguts al curs 2019-2020!

Benvolgudes famílies,

Com a nova directora del col·legi i en nom també del professorat i personal no docent, us dono la més cordial benvinguda al curs 2019-2020.

Un nou curs és sempre un moment esplèndid per estrenar la il·lusió en aquesta meravellosa labor de l'educació dels vostres fills. En aquesta tasca, no n’hi ha prou amb la professionalitat de totes les persones que treballen a Avantis i Pineda, sinó que resulta clau la dedicació i involucració de les famílies en el col·legi. És per això que podeu comptar amb nosaltres per a tot el que necessiteu, perquè sou vosaltres, els pares, els primers protagonistes d'aquesta gran labor. Us agraïm la confiança que heu dipositat en el col·legi i procurarem continuar responent a les vostres expectatives.

Des d’Avantis i Pineda volem que els vostres fills acabin la seva etapa escolar amb la millor formació acadèmica possible i, per això, en aquest curs que comença continuarem potenciant els projectes ja iniciats en les àrees tecnològiques, de pensament creatiu, metodologies actives i idiomes, entre d’altres. Al mateix temps, continuarem fomentant una sòlida formació humana i cristiana, que els prepari per comprendre a fons el món en el qual vivim i afrontar els seus reptes i desafiaments.

El curs passat vam celebrar el 50 aniversari de Pineda i, per això, el pròxim 7 de setembre anirem al Santuari de Torreciutat per oferir la beca del col·legi a la Mare de Déu. Ens agradaria molt participar amb una bona representació de les famílies d’Avantis i Pineda a la Jornada Mariana de la Família, i aprofitar aquesta ocasió per a posar, en nom de tots, el nou curs en mans de la Verge. Resto a la vostra disposició per a tot el que vulgueu transmetre'm i espero poder saludar-vos personalment durant les pròximes setmanes.

Rebeu una cordial salutació,

Ana Costa
Directora

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto