For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Maria Alarcón, finalista en l'Experiència Fotogràfica de Monuments
Contacte
 
CA ES

Maria Alarcón, finalista en l'Experiència Fotogràfica de Monuments

Maria Alarcón, finalista en l'Experiència Fotogràfica de Monuments

Maria Alarcón Giralt, alumna de 4t d’ESO ha estat finalista en l'Experiència Fotogràfica de Monuments (EFIM’19). La fotografia guanyadora és un monument de la platja del Prat, és diu El Semàfor. Es tracta d’una casa feta a la vora de la platja que va servir com a lloc d'observació de carabiners per tal d’evitar l’arribada de contrabandistes. El text que acompanyava la fotografia era un fragment del poema Excelsior de Joan Maragall:

Fora terres, fora platja;
oblida't de tot regrés;
no s'acaba el teu viatge;
no s'acabarà mai més.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto