For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Acomiadem la promoció Baladre 2019 amb l’acte d’imposició de beques
Contacte
 
CA ES

Acomiadem la promoció Baladre 2019 amb l’acte d’imposició de beques

Acomiadem la promoció Baladre 2019 amb l’acte d’imposició de beques

Dissabte acomiadàvem amb il·lusió i una mica de nostàlgia les alumnes de la promoció Baladre 2019. Va ser un acte acadèmic  però familiar i molt emotiu, que va estar unit a la cloenda del 50 aniversari de Pineda. Protagonitzat per pares, professores i alumnes, el matí va comptar amb la presència de l’alcaldessa de L’Hospitalet Núria Marín, el regidor d’educació de Bellevitge Jaume Graells i la inspectora d’educació Manuela Rubio. A més de la imposició de beques a les alumnes, es van lliurar reconeixements a persones que han recolzat Pineda des dels inicis i que representen a totes aquelles famílies, professores, personal no docent i alumnes que fan possible la nostra escola.   

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto