For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Exhibició i xerrada sobre “L’Hospitalet, ciutat per la justícia global”
Contacte
 
CA ES

Exhibició i xerrada sobre “L’Hospitalet, ciutat per la justícia global”

Exhibició i xerrada sobre “L’Hospitalet, ciutat per la justícia global”

Gràcies a l’Ajuntament de L’Hospitalet, durant algunes setmanes la nostra escola ha acollit l’exposició “Ciutats per la justícia, una visió dels objectius de desenvolupament sostenible”. Per tal de completar aquesta informació, el passat divendres Nicolàs Cortés, director del Programa de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de L'H, va impartir una sessió a les alumnes de 2n de Batxillerat titulada " Ciutat per la justícia global, una visió del ODS".

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto