For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Com un personatge més ...
Contacte
 
CA ES

Com un personatge més ...

Can Montcau és una granja escola situada a "La Roca del Vallès" que organitza activitats per a nens.

Les nostres alumnes van escenificar la nit del Naixement de Jesús disfressades de pastors, reis mags i àngels, acompanyades dels animals de la granja.

Va ser un dia inoblidable per a totes elles i ho van viure amb molta il·lusió i entusiasme.

... "I va succeir que, estant allà, li va arribar l'hora del part, i va donar a llum al seu fill primogènit; l'embolcallà i el posà en una menjadora, perquè no hi havia lloc per a ells en l'estança ... (Lc 2, 6-7).
Hi havia uns pastors per aquells contorns, que dormien al ras i de per guardar el seu ramat durant la nit. D'improvís un àngel del Senyor se'ls va presentar, i la glòria del Senyor els envoltà de llum i es van omplir d'un gran temor. L'àngel els va dir: No tingueu por, doncs vinc a anunciar-vos una gran alegria, que ho serà per a tot el poble: avui us ha nascut, a la ciutat de David, el Salvador, que és el Crist, el Senyor; Això us servirà de senyal: trobareu un nen en bolquers, ajagut en una menjadora."
(Lc 2, 8-14).
Aquest va ser exactament el quadre plàstic que van representar, en un entorn de natura i alegria

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto