For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
La Fundació Cruyff ens sensibilitza de l’esport adaptat
Contacte
 
CA ES

La Fundació Cruyff ens sensibilitza de l’esport adaptat

La Fundació Cruyff ens sensibilitza de l’esport adaptat

Les alumnes de 6è de Primària van poder practicar diferents esports en equips i cadascun d’ells tenia una complicitat diferent pensada amb el tipus de gent al qui va dirigit.

Un grup va jugar a bàsquet amb cadires de rodes, un altre va simular que tenia una mobilitat reduïda i van jugar a vòlei assegudes a terra. El tercer grup va realitzar un circuit de relleus dirigit a persones amb una discapacitat intel·lectual. Per poder-se posar en la pell d’aquestes persones, les instruccions estaven en diferents idiomes, així les alumnes havien de fer un esforç més gran per poder entendre el joc.

Per últim, un grup va jugar a la Boccia, un joc de precisió i estratègia, dirigit a persones amb una discapacitat total o parcial a les extremitats.

Totes les alumnes de 6è van sortir molt conscients que avui en dia, qui pateix una discapacitat física o intel·lectual, també pot realitzar l’esport que li agrada.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto