La setmana passada, les alumnes de 1r d’ESO van practicar un esport per a persones amb una discapacitat visual, aquest esport es diu Goalball.

" /> La setmana passada, les alumnes de 1r d’ESO van practicar un esport per a persones amb una discapacitat visual, aquest esport es diu Goalball.

" />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
1r d’ESO a la pell de persones amb discapacitat visual
Contacte
 
CA ES

1r d’ESO a la pell de persones amb discapacitat visual

1r d’ESO a la pell de persones amb discapacitat visual

La setmana passada, les alumnes de 1r d’ESO van practicar un esport per a persones amb una discapacitat visual, aquest esport es diu Goalball. L’activitat la va dirigir un monitor de l’ONCE qui els va ensenyar a jugar.

“Ens ho vam passar molt bé i ens ha ajudat a conscienciar-nos sobre les dificultats que pateixen algunes persones" ens comenta una de les alumnes. 

El 16 de febrer algunes alumnes de 1r d’ESO participaran en un campionat de Goalball.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto