For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Batxillerat: una aproximació al món universitari
Contacte
 
CA ES

Batxillerat: una aproximació al món universitari

“Aquesta setmana les de batxillerat hem tingut dues conferències. La primera, sobre dret, ens l’ha donada un professor d’ESADE i amb ell hem parlat de com funcionen les coses en un país: què és un estat, què és la justícia, la injustícia, la llibertat… Cadascú ha aportat el que creia i així, ha estat una sessió molt participativa.

A la segona, un noi que treballa a la Universitat de Navarra ens ha parlat de la Comunicació. Abans, no sabíem la diferència entre publicitat i màrqueting i ara sí! També hem vist que, a través de les xarxes socials comuniquem sense parar.
Hem entès que realment des d’aquest món de la comunicació es pot influir en la societat.

Cada vegada més, ens endinsem en el món de les universitats!”

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto