For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
GEF: una aventura familiar!
Contacte
 
CA ES

GEF: una aventura familiar!

GEF: una aventura familiar!

La sortida va ser tot un èxit i com qualsevol novatada vam tenir els nostres imprevistos que vam solucionar amb l'ajuda de diversos pares i molt bon humor. Boscos típics del Montseny, un riu, salts d'aigua, la casa d'un escultor i una ermita a la qual només el Pedro va aconseguir arribar-hi.

Els alumnes d'Avantis de 2 i 3 anys van ser uns campions caminant tota la ruta. I els altres nens i nenes ens van agafar la davantera com a muntanyencs de tota la vida. A més, amb el dia tan bonic que ens va fer, més d'un va acabar al riu.

En un mes, us hi esperem de nou! i aprendrem de les experiències passades per a millorar.

Gràcies a tots per venir!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto