Un any més s’ha demostrat la solidaritat i implicació amb el Projecte Júlia’s per lluitar contra l’Atàxia de Friedreich.

" /> Un any més s’ha demostrat la solidaritat i implicació amb el Projecte Júlia’s per lluitar contra l’Atàxia de Friedreich.

" />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
El Projecte Júlia's ens mou el cor
Contacte
 
CA ES

El Projecte Júlia's ens mou el cor

El Projecte Júlia's ens mou el cor

Un any més s’ha demostrat la solidaritat i implicació amb el Projecte Júlia’s per lluitar contra l’Atàxia de Friedreich. I tot gràcies al gest de cadascú de vosaltres: família, professorat, Ajuntament de Montblanc, grups de música, amics i amigues que vau fer possible que hi hagués activitats solidàries per a tots els gustos al llarg del matí.

Malgrat les previsions de mal temps, no va impedir que la Plaça de Sant Francesc de Montblanc, es mantingué plena de centenars de persones que van gaudir en família d’un matí d’activitats i balls.

Vam comptar amb la participació del seguici infantil Àliga petita, Drac petit, Mulasseta, la Colla infantil Ball de bastons i la Colla infantil de Dimonis.

També, vam tenir l’oportunitat d’escoltar al Dr. Matilla, cap d’investigació de l’Hospital Universitari Germans Trias de Badalona, que ens va fer una breu explicació del que és l’Atàxia de Friedreich.

En el transcurs de l’acte, l’Alcalde de Montblanc, Josep Andreu Domingo, va dirigir unes paraules fent referència a tot el que ens aporta ser persones que es preocupen pels altres.

A més, amb la finalitat de fer més visible la malaltia que pateix la Júlia, es van vendre polseres del Projecte Júlia’s, juntament amb clauers, complements de cabell i llaminadures solidàries que van tenir una gran acollida.

Un cop més, gràcies a totes les persones per fer gran el Projecte Júlia’s!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto