Les alumnes de Batxillerat van realitzar una pràctica on a través d'un procés d'electroforesis, van separar vàries molècules i les van analitzar.

" /> Les alumnes de Batxillerat van realitzar una pràctica on a través d'un procés d'electroforesis, van separar vàries molècules i les van analitzar.

" />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Series capaç de descobrir l’assassí?
Contacte
 
CA ES

Series capaç de descobrir l’assassí?

Series capaç de descobrir l’assassí?

Gràcies al Centre de Regulació Genòmica, les alumnes de Batxillerat, dins l’assignatura de Biologia, han pogut realitzar una pràctica de laboratori molt interessant.

Com si es tractés d’un cas policíac, han hagut de descobrir a l’assassí a través de comparar diferents ADN’s amb el recollit a “l’escena del crim”, una tècnica que es diu electrofioresi.

L'electroforesi és una tècnica per a la separació de molècules segons la mobilitat d'aquestes en un camp elèctric.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto