Pineda impulsa el Projecte Valere, un pla de formació en virtuts.

" /> Pineda impulsa el Projecte Valere, un pla de formació en virtuts.

" />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Virtuts: una tasca de tots
Contacte
 
CA ES

Virtuts: una tasca de tots

Virtuts: una tasca de tots

Un grup de pares de 4t a 6è de Primària van acudir a Pineda per participar en l'inici del taller que tindrà lloc cada mes, amb la finalitat de treballar, d'una forma semblant a com ho fan les seves filles, el pla de formació en virtuts, que Pineda té projectat per a aquesta etapa.

Per iniciar la sessió, la Mercè Garcia, cap d'aquesta etapa i una de les creadores-dissenyadores del projecte, va fer una introducció mostrant el contingut i l'estructura d'aquest treball i exemplificant alguna de les diferents metodologies a seguir.

A continuació, els pares participants es van dividir en grups segons el curs de la seva filla per conèixer de manera més concreta el material que se'ls va repartir i part del contingut de la primera virtut, que és diferent en cada nivell.

Per part dels participants, va ser una aposta clara per la formació en valors de les seves filles amb ajuda del col·legi.

Us animem a formar part d'aquests grups de treball amb la finalitat, entre altres motius, que gaudiu junts compartint el mateix llenguatge i marcant metes personals i familiars.

El proper taller serà el 9 de novembre a les 16h en el Saló Albella.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto