For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
6 d’octubre, 50 anys feliços de compartir!
Contacte
 
CA ES

6 d’octubre, 50 anys feliços de compartir!

6 d’octubre, 50 anys feliços de compartir!

El 6 d’octubre, Pineda va ser escenari de la retrobada d'antigues professores, alumnes, pares i persones que han col·laborat de manera especial al col·legi.

Un dia marcat pel resplendor del sol, la música i sobretot, per les 600 persones que van  protagonitzar la celebració de la Missa d’acció de gràcies amb motiu del 50 aniversari de Pineda.

La Santa Missa, va ser presidida per Don Ramón Herrando, Vicari Regional de l’Opus Dei i concelebrada per nou mossens que havien passat per Pineda anys enrera.

 

 

 

A tots ens unia el mateix motiu, amb paraules de Don Ramón: “agradecemos esas colaboraciones que han hecho posible este colegio, sin olvidar que es Dios siempre el que nos acompaña, Él es el mejor director, el mejor profesor y el mejor alumno, que nunca se jubila”.

La celebració, a més, va comptar amb la participació de la coral de Pineda, que va fer possible que tots poguéssim viure la Missa d’una manera més especial.

La jornada va continuar amb un brindis tots plegats, per tots el qui estàvem, i vam tenir un record per tots aquells que ens acompanyen des del cel.

Moltes rialles, moltes retrobades i abraçades que han fet que el 6 d’octubre sigui un dia màgic del 50è aniversari de Pineda.

  

 

 

 

Us deixem amb algunes fotos de la diada. A tots vosaltres, amigues i amics, moltes felicitats i un milió de gràcies! Sense vosaltres, els 50 anys de Pineda no haurien estat possibles!

És ben cert que cadascun de nosaltres s’enduu un trosset d’aquest centre molt endins nostre.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto