For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
2n premi en el concurs
Contacte
 
CA ES

2n premi en el concurs "Educació, Ciència i Religió"

2n premi en el concurs

"Stephen Hawking: univers creat a partir del no-res o d'un Déu?" Amb la defensa d'aquest treball -realitzat en l'assignatura de "Ciències del Món Contemporani"-, les alumnes Ainoa Cuesta i Judith Villegas de 2n de Batxillerat, han rebut el 2n Premi del Concurs: "Educació, Ciència i Religió", convocat per la Universitat de Navarra. Enhorabona!

Aquest concurs s'emmarca en un projecte interdisciplinari que investiga sobre les relacions entre ciència i religió, i aposta per una cultura científica oberta a la fe. Les dues guanyadores i futures científiques han decidit destinar part del premi al projecte solidari Julia''s. La nostra felicitació també per aquest gest de generositat i d'implicació a Pineda.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto