For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
2n de Batxillerat acaba amb una nota mitja de 7.4 i dues Matrícules d'Honor
Contacte
 
CA ES

2n de Batxillerat acaba amb una nota mitja de 7.4 i dues Matrícules d'Honor

2n de Batxillerat acaba amb una nota mitja de 7.4 i dues Matrícules d'Honor

Pineda entén el Batxillerat com una etapa marcada per l'adquisició d'un alt nivell en competències universitàries i professionals, que permet a les alumnes afrontar els seus estudis posteriors des d'una posició privilegiada.

El 97% d'alumnes de la promoció Noguer 2013 ha aprovat 2n de Batxillerat, curs en el qual han obtingut una nota mitjana de 7,4 punts. Del total d'aquesta promoció, el 19% té una puntuació superior a 9, entre les quals es troben 2 alumnes amb Matrícula d'Honor: la Karen Bittón i la Núria Molina.

Els propers dies 11, 12 i 13 de Juny tindran lloc les Proves d'Accés a la Universitat (PAAU). Durant aquestes setmanes, les alumnes es preparen amb intensitat per a aquestes proves en les quals, des de fa més de 5 anys consecutius, la nostra escola compta amb el 100% d'aprovats.

El curs passat, el 75% de les alumnes de Pineda que van accedir a la universitat van poder entrar en la primera opció de carrera que havien escollit. Més del 20% de la promoció es va matricular en carreres científico-tècniques com per exemple Enginyeria industrial, Enginyeria mecànica, Matemàtiques, Enginyeria aeroportuària o Enginyeria alimentària. Aquesta dada contrasta amb la xifra espanyola de dones que accedeixen a titulacions universitàries de l'àmbit de la tecnologia, que equival al 3%.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto