Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
2n de Batxillerat acaba amb una nota mitja de 7.4 i dues Matrícules d'Honor
Contacte
 
CA ES

2n de Batxillerat acaba amb una nota mitja de 7.4 i dues Matrícules d'Honor

2n de Batxillerat acaba amb una nota mitja de 7.4 i dues Matrícules d'Honor

Pineda entén el Batxillerat com una etapa marcada per l'adquisició d'un alt nivell en competències universitàries i professionals, que permet a les alumnes afrontar els seus estudis posteriors des d'una posició privilegiada.

El 97% d'alumnes de la promoció Noguer 2013 ha aprovat 2n de Batxillerat, curs en el qual han obtingut una nota mitjana de 7,4 punts. Del total d'aquesta promoció, el 19% té una puntuació superior a 9, entre les quals es troben 2 alumnes amb Matrícula d'Honor: la Karen Bittón i la Núria Molina.

Els propers dies 11, 12 i 13 de Juny tindran lloc les Proves d'Accés a la Universitat (PAAU). Durant aquestes setmanes, les alumnes es preparen amb intensitat per a aquestes proves en les quals, des de fa més de 5 anys consecutius, la nostra escola compta amb el 100% d'aprovats.

El curs passat, el 75% de les alumnes de Pineda que van accedir a la universitat van poder entrar en la primera opció de carrera que havien escollit. Més del 20% de la promoció es va matricular en carreres científico-tècniques com per exemple Enginyeria industrial, Enginyeria mecànica, Matemàtiques, Enginyeria aeroportuària o Enginyeria alimentària. Aquesta dada contrasta amb la xifra espanyola de dones que accedeixen a titulacions universitàries de l'àmbit de la tecnologia, que equival al 3%.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto