For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
2n d’ESO aposta per l’estalvi energètic i la sostenibilitat
Contacte
 
CA ES

2n d’ESO aposta per l’estalvi energètic i la sostenibilitat

2n d’ESO aposta per l’estalvi energètic i la sostenibilitat


Els dies 15 i 16 d’octubre,  les alumnes de 2n d’ESO  van participar en el projecte Endesa Educa per la sostenibilitat i l’estalvi energètic. L’activitat, organitzada des de l’assignatura de Tecnologia,  va incloure una visita a les instal·lacions d’Endesa a l’Avinguda Paral·lel de Barcelona.


Durant aquestes jornades les alumnes van investigar i treballar sobre diferents maneres de reduir el consum elèctric d’una llar, repassant els aparells o instal·lacions elèctriques que acostuma a haver a les cases i aprofundint en el consum de cadascun. També es va aprofundir sobre com concienciar la societat de la importància de fer un ús eficient i racional de l’energia elèctrica per millorar també la qualitat de vida.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto