For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
27 alumnes de Primària a les proves Canguret de la Societat Catalana de Matemàtiques
Contacte
 
CA ES

27 alumnes de Primària a les proves Canguret de la Societat Catalana de Matemàtiques

27 alumnes de Primària a les proves Canguret de la Societat Catalana de Matemàtiques

27 alumnes de 5è i 6è de Primària han participat aquest matí a les Proves Canguret  impulsades per la societat internacional Le Kangourou sans Frontièresorganitzades a Catalunya  per la Societat Catalana de Matemàtiques.  Aquesta prova té com a finalitat estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.  

En acabar l’examen, que havien preparat durant mesos treballant una hora extra setmanal al migdia, les alumnes s’han desplaçat a Cornellà per a visitar el Museu de les Matemàtiques i completar així un dia ple de raonaments, enginy i coneixement matemàtic!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto