For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
254 hores d'estudi convertides en 254 euros per Senegal i Equador
Contacte
 
CA ES

254 hores d'estudi convertides en 254 euros per Senegal i Equador

254 hores d'estudi convertides en 254 euros per Senegal i Equador

“Si estudies, cooperes” és el lema que uneix a les 60 alumnes de Pineda que han participat en la XIII Olimpíada d'Estudi Solidari promoguda a Pineda per FES SOMRIURE i organitzada per les ONGs Cooperació Internacional i Coopera.

Amb cada hora d'estudi esponsoritzada amb un euro, han col·laborat amb el projecte per Senegal “Mejorando la nutrición de los niñ@s en la Escuela Omar IbnKhatab mediante la puesta en marcha de una granja ganadera en Malicounda”, i amb el projecte  “Mejoramiento de las condiciones socio educativas y fortalecimiento de la institucionalidad en el distrito educativo Cotacachi”, d’Equador.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto