For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
23 de febrer: Jornada de Portes Obertes
Contacte
 
CA ES

23 de febrer: Jornada de Portes Obertes

23 de febrer: Jornada de Portes Obertes

Per donar a conèixer el projecte educatiu d'Avantis i Pineda i explicar amb detall com ajudem a créixer als nostres alumnes, organitzem la Jornada de Portes Obertes el 23 de febrer d’11h a 13h dirigida a tots aquells que vulguin conèixer l'escola.

Us animem que convideu a tots aquells familiars, amics i coneguts que puguin estar interessats. 

FAMILY DAY

Horari: 13-16h

En acabar la Jornada de Portes Obertes us convidem a participar del Family Day a Pineda! Hi haurà circuit de karts, futbolí humà, jocs, circuit de patins, cinema i altres sorpreses! A migdia hi haurà una botifarrada familiar solidària, us hi esperem, podeu venir amb els vostres amics!

Inscripcions en aquest enllaç

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto