For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
10è aniversari de la canonització de Sant Josepmaria Escrivà
Contacte
 
CA ES

10è aniversari de la canonització de Sant Josepmaria Escrivà

10è aniversari de la canonització de Sant Josepmaria Escrivà

El passat 6 d’octubre es va celebrar el 10è aniversari de la canonització de Sant josepmaria Escrivà, fundador de l’Opus Dei, prelatura personal de l’Esglèsia Catòlica que té com a finalitat contribuir a donar a conèixer l'Evangeli, promovent entre tots els cristians una vida coherent amb la fe en les seves circumstàncies ordinàries, especialment a través de la santificació del treball professional.


L’Opus Dei anima als laics a millorar la societat, de manera que totes les persones puguin viure amb la dignitat de fills de Déu. Sant Josepmaria deia que “l'activitat principal de l’Opus Dei consisteix a donar als seus membres, i a les persones que ho desitgin, els mitjans espirituals necessaris per viure com a bons cristians enmig del món”.


Des del nostre col·legi, que és una obra corporativa de l’Opus Dei, us volem fer arribar aquest video amb la finalitat de que pogueu conèixer millor la figura de Sant Josepmaria i l’esperit de l’Obra.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto