For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Feliços de celebrar

Han passat ja 50 anys des que Pineda va obrir les seves portes a L'Hospitalet el 1968. Són 50 anys plens de canvis: ha evolucionat la societat, l'entorn del col·legi, les necessitats de les alumnes i de les seves famílies... No obstant això, l'esperit que animava els inicis es manté intacte en l'actualitat i la nostra meta segueix sent la mateixa: proporcionar el context òptim per a la formació i l'aprenentatge de la dona.

Estem feliços de celebrar aquest 50 aniversari i volem fer-ho al costat de tots vosaltres: els que ens heu ajudat a construir aquest somni, els que heu passat per les nostres aules, els que heu dedicat els vostres esforços a ajudar tantes persones a créixer, els que ens heu conegut i heu estat a prop per qualsevol raó.

Celebrem junts i somiem amb molts anys més de felicitat!

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto