Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Feliços de celebrar

Han passat ja 50 anys des que Pineda va obrir les seves portes a L'Hospitalet el 1968. Són 50 anys plens de canvis: ha evolucionat la societat, l'entorn del col·legi, les necessitats de les alumnes i de les seves famílies... No obstant això, l'esperit que animava els inicis es manté intacte en l'actualitat i la nostra meta segueix sent la mateixa: proporcionar el context òptim per a la formació i l'aprenentatge de la dona.

Estem feliços de celebrar aquest 50 aniversari i volem fer-ho al costat de tots vosaltres: els que ens heu ajudat a construir aquest somni, els que heu passat per les nostres aules, els que heu dedicat els vostres esforços a ajudar tantes persones a créixer, els que ens heu conegut i heu estat a prop per qualsevol raó.

Celebrem junts i somiem amb molts anys més de felicitat!

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto